top of page

The Treat

external-file_edited.jpg

The Treat

Trakteer jezelf op je ZELF!

30 november & 1 december 2024

Doe mee aan The Treat, een unieke live weekendtraining ontworpen om je intuïtieve en mediamieke vaardigheden te ontwikkelen en te versterken en daarmee jouw zelfbewustzijn te vergroten. Dit is niet zomaar een weekendje weg – het is een ervaring die je achterlaat met een gevoel van empowerment, inspiratie en meer veerkracht. 

Ik noem het niet voor niets The Treat, en niet een retreat, want het laatste wat ik in dit weekend wil, is dat je je terugtrekt! Ja, we zijn op een rustige plek in een klooster in Brabant, maar deze twee dagen staan juist in het teken van jou. Dus niet terugtrekken, maar jezelf toestaan om te zijn en om je te laten zien. Dat is het grootste kado dat je jezelf kunt geven!

In dit inspirerende en verrassende weekend leer je verder te gaan dan het materiële en fysieke, meer vertrouwen in jezelf en jouw potentieel te krijgen, een beter begrip van je zintuiglijke vermogens en hoe je die in combinatie met gezond verstand kunt aanboren in je dagelijks leven. Ofwel: “down to earth én in spirit”!

Je zult merken dat je hierdoor meer in balans bent, meer rust ervaart en meer openstaat voor mogelijkheden in plaats van beperkingen. Er is minder 'ruis', waardoor je je op een andere manier gaat verbinden met jezelf en anderen. En kijk wat er dan gebeurt! 

Wat het jou brengt

macht

Niet kennis is je grootste macht, maar zelfkennis.

"Know thyself" en je word je meer bewust van jouw potentie en mogelijkheden, wat jouw zelfvertrouwen vergroot.

Meer guts, meer glory!

jouw stem

In plaats van die soms gekmakende interne dialoog: stemmetjes gebaseerd op vooral angst en (zelf)oordelen.

Pas wanneer je daaraan voorbij kunt gaan, laat je jezelf zien en horen. 

wow!

Ja, echt! Want er gaat een wereld voor je open: meer inspiratie en intuitie, je denkt meer in mogelijkheden dan in beperkingen en je leeft meer vanuit vertrouwen en overgave in plaats van hardnekkig vasthouden aan patronen en resultaten.

connectie

Een betere verbinding allereerst met jezelf en daardoor ook met anderen: merk het verschil in communiceren, samenleven, samenwerken. 

Wat kun je verwachten?

 • Inspirerende korte lezingen: met aandacht voor persoonlijke make-up, fysiologie, filosofie en wetenschap.

 • Praktische oefeningen: veel ruimte om te oefenen (1-1, groep), want er is niet DE manier, alleen jouw manier.

 • Aandachtsoefeningen: eenvoudige oefeningen die je ook na het weekend helpen om rust en helderheid in je dagelijks leven te blijven creëren. De echte Treat zit in de aandacht die je iedere dag aan jezelf geeft!

 • Expert begeleiding: persoonlijke begeleiding van een ervaren professional: als medium, tutor en als zelfstandig professional met bijna 40 jaar werkervaring in de zakelijke dienstverlening. 

 • En tot slot: expect the unexpected… 

 

Voor wie?

The Treat is toegankelijk voor iedereen die zich verder wil ontwikkelen en nieuwsgierig is. Het maakt niet uit waar je staat in je leven: iedereen die wil, kan groeien en leren. En in het leven zijn er geen niveaus, alleen unieke levenswegen en ervaringen. De oefeningen zijn dan ook zo opgezet dat ze voor iedereen toegankelijk zijn en je de unieke kans bieden tot zelfonderzoek, ongeacht of je wel of niet eerder iets op dit vlak hebt gedaan. 

Wat is inbegrepen?

 • Koffie/thee, 1x ontbijt, 2x lunch, 1 diner op zaterdagavond 

 • 1 overnachting

 • werkboek

 • online follow-up groepssessie november 2024

 

Datum en locatie:

 • Datum: 30 november & 1 december 2024

 • Locatie: in Brabant, volgt

Start programma zaterdag 10.00 uur; einde zondagmiddag 17.30 uur.

Maximaal 12 deelnemers.

​​

INTRODUCTIEPRIJS:

Omdat dit de eerste keer is dat ik deze nieuwe en unieke ervaring op deze manier in Nederland aanbied, geldt de speciale introductieprijs van  EUR 795 (incl. BTW). 

Deze prijs is o.b.v. 1-persoonskamer met eigen sanitair en volpension. 

Aanbetaling van EUR 195 na aanmelding; betaling in termijnen is mogelijk. 

VROEGBOEKKORTING

Indien je je opgeeft voor 15 augustus a.s., ontvang je EUR 50 korting.

Dank je wel voor het geweldige weekend. Deze ervaring was zo verhelderend voor mij dat ik er geen woorden voor heb. Ik zou het zonder aarzelen aan iedereen aanbevelen. Het heeft me in alle opzichten meer bewust gemaakt van wie ik ben en wat ik kan.

Raquel

Ik had een geweldige ervaring met een leuke en fijne groep. Met aparte, leuke en verhelderende oefeningen die ik niet zal vergeten!

Isabel

Ik kan je nog steeds niet genoeg bedanken voor de verschillende intuïtie- en mediumschapscursussen die je hebt gegeven, en waar ik het voorrecht heb gehad om aan deel te nemen. Jouw uitstekende manier van lesgeven en enthousiasme waren een joy!

Barry

Ik hou van je nuchtere en ondersteunende benadering. Ik wist niet wat ik moest verwachten, maar het was zeker een onverwachte ervaring! Het heeft me ook geholpen om sommige dingen (beter) te begrijpen waar ik me niet echt van bewust was.

Rob

Ja, een Treat voor mij!

Je ontvangt snel een persoonlijk bericht met uitgebreide info.

Dank voor jouw inzending!

bottom of page