top of page

BE YOUR OWN MEDIUM

Dit is niet een training om iedereen een medium te laten worden. Het is bedoeld om je eigen medium te zijn. Echt? Ja!

Uiteindelijk word je gedefinieerd door je essentie: jouw spirit. En op het moment dat je geboren werd heb je twee belangrijke natuurlijke dingen gekregen om jouw spirit (jouw "nature") tot uitdrukking te brengen: instinct en intuïtie. Er is absoluut niets paranormaals of bovennatuurlijks aan. De kans is groot dat je je intuïtieve vaardigheden al bewust of onbewust gebruikt en jouw spirit tot op zekere hoogte uitdrukt in je privéleven, werk, vrijwilligerswerk en/of hobby. 


Intuïtie is een energie in het hier en nu en zoals je afstemt op een frequentie van een specifieke muziekzender, zo stem je af op de frequentie van jouw spirit, van anderen - hier of overleden dierbaren - of plaatsen waar je woont, werkt of bezoekt. Noem het Spirit FM! Sommige mensen beschouwen hun intuïtie als "verloren" of "onbetrouwbaar". Het kan niet verloren zijn, want het is er al! En het is niet onbetrouwbaar: het vereist een bepaalde staat van bewustzijn, balans, vertrouwen en afstemming.

Wat brengt het jou?

Mijn training helpt je om verder te gaan dan het materiële en fysieke, om meer vertrouwen in jezelf en jouw potentieel te krijgen, een beter begrip van je zintuiglijke vermogens en hoe je die - in combinatie met gezond verstand! - kunt aanboren in je dagelijks leven. Je zult merken dat je meer in balans bent, meer momenten van rust ervaart, meer open gaat staan voor mogelijkheden in plaats van beperkingen. Er is minder "ruis", waardoor je je op een andere manier gaat verbinden met jezelf en anderen: voorbij oordelen en aannames. 


Deelnemers aan eerdere workshops gaven aan zich meer bewust te zijn van hun eigen denken en handelen, op een dieper niveau relaties te ervaren (met partner, familie, vrienden of collega's), beter te slapen, meer te dromen en/of meer synchroniciteit te ervaren.

Omdat mediumschap een manier van leven is, is het niet iets wat je "doet". Spiritualiteit betekent letterlijk "levenshouding". En wij zijn allemaal spiritueel! Hoe sta jij in het leven, wat is jouw levenshouding? Je zult merken dat je het nodige zelfonderzoek moet doen, je denkpatronen, gewoonten en leefstijl misschien moet bijstellen en dat kan leiden tot verrassende en verhelderende inzichten. Er gaat dan een heel andere wereld voor je open, één die jouw leven - en dat van anderen - verrijkt!

Voor wie?

Deze training is vooral voor diegenen die nog niet zoveel hebben gedaan op het gebied van intuïtieve en mediamieke ontwikkeling en die zich op deze manier willen verdiepen in persoonlijke en spirituele groei.

IMG_7547.jpg

Be Your Own Medium

DATA EN TIJDEN​ 2024

Een deel is live op 4 zaterdagen in De Roos in Amsterdam van 10.00-16.00 en een deel online op 3 woensdagavonden van 20.00-22.00.

Live: 14 september, 12 oktober, 9 november & 7 december

Online: 25 september, 23 oktober & 20 november

Kosten: EUR 475 (incl. BTW), betaling in 2 termijnen is mogelijk. 

Je krijgt EUR 25 korting wanneer je hebt meegedaan aan de workshop The Spirit Experience. 

Wil je meer info? Laat mij weten en ik stuur je het programma met toelichting. 

Wat krijg je?

Inspirerende lezingen live en online, in spirit maar "down to earth", met aandacht voor persoonlijke make-up, fysiologie, filosofie en wetenschap. 

Fysiek werkboek en journal én persoonlijke begeleiding gedurende de training.

Verschillende oefeningen om jouw bewust "zijn" te vergroten.

Veel ruimte om te oefenen (1-1, in kleine groepjes en als groep), want er is niet DE manier, alleen JOUW manier.

Toegang tot lesmateriaal en opnames via online portal.

BONUS:
15 minuten online assessment na afloop van de training.

Ja, ik wil graag meer info!

Dank voor jouw inzending!

Ja, ik wil graag meer info!

Dank voor jouw inzending!

bottom of page