Carmen Vreeburg en ik kijken uit naar 13 februari!

Deze keer organiseren wij de avond in deze sfeervolle zaal van Westervilla, een prachtig nieuw hotel-restaurant tegenover het Westerpark en naast begraafplaats Vredenhof.

Je kunt er vooraf ook  terecht voor een heerlijk diner en/of een drankje, zie www.westervilla.nlJe zult mij hier vaker vinden!

Tijdens deze avond zullen wij weer even stilstaan bij onze overleden dierbaren en luisteren we naar hun verhalen. Berichten waaruit blijkt dat we nooit alleen zijn en dat zij ons blijven volgen en steunen, alleen niet op de manier zoals wij gewend zijn. En uit die contacten blijkt eigenlijk maar één boodschap: namelijk dat er leven is voor de dood. Dat dit leven gaat over je letterlijk “bewust zijn”, wat is jouw essentie en welke betekenis geef jij aan jouw leven (en dat van anderen)? 

 

Wij staan met beide benen op de grond in de overtuiging dat het leven en de liefde na de dood doorgaat. Wij zien het als een voorrecht om de gedachten en gevoelens van overledenen door te geven, zonder poespas maar met respect, gevoel en humor. Een avond waarin verbinding en healing centraal staan.

Wil je erbij zijn, meld je dan aan, want er is een beperkt aantal plaatsen.  

Aanmelding is definitief na betaling op NL68ABNA0545322278 t.n.v. L. Jusia o.v.v. "life after life"

Locatie: Westervilla, Haarlemmerweg 239

Tijd: 20.00-22.00 uur

Kosten: EUR 15

© 2019​ by Liesbeth Jusia - Photography: Carmen Vreeburg